sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Motivaatio hukassa :)

Heissan kaikille ja ihanan aurinkoista sunnuntaita !!!!
Jäähallilla ei ole tänä viikonloppuna ollut kirpparia ja olen ihan hajalla sen takia..
Lähdin aamulla käymään Kannelmäessä Aino kirpparilla, mutta eihän sieltä mitään löytynyt. Itsepalvelukirpputorit on aika surkeita ja niistä todella harvoin tekee mitään super löytöjä.
Poika tuli mummilta kotia ja päätin viedä sitä hiihtämään. Tarkoitus oli mennä Tuomarinkylän pelloille, mutta bussikortit oli kadoksissa (?!?!?) ja meidän pitikin mennä omaan lähimetsään.
Minulla ei ole suksia, mutta toivottavasti pian on. Laitoin juuri tori.fi osto ilmoituksen :) Tahdon siis hiihtämään!!!! Kokeilin perjantaina hiihtämistä monoilla jotka oli kaksi numeroa liian pienet ja siitä ei tullut muuta kuin kiristystä varpaissa ja hyvät naurut :D Olin ihan toivottoman huono, mutta haluan opetella hiihtämään ja antaa alleille kyytiä ;)
Sitten sellanen juttu, että mun luominen on ihan hukassa. Päässä ei synny minkäänlaisia inspiraatioita eikä ideoita. En ymmärrä...
Ostin eräältä ystävältäni ihania Tilda kankaita ja nyt tässä odotellaan inspiraatiota ja sitä että niistä ihanista kankaista syntyisi jotain kaunista. Jos sinulla on jotain hyviä vinkkejä niin kaikki on tervetulleita !! :)
Tekisi mieli jälleen lähteä ulos ahmimaan tuota ihanaa auringon valoa. Kevään ensimmäiset säteet, ovat aina ne kauneimmat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti