lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kevään tulon voi huomata muutamasta asiasta...Siitä, että herään pirteänä klo 4.30, vaikka minulla olisi korvatulpat ja silmäläpät (tosin väsymys tulee sitten aamupäivällä) ja siitä kun lähden kirpparille klo 7 jälkeen niin kaduilla on jo liikehdintää. Vielä kuukausi sitten ketään ei näkynyt missään, mutta nyt ihmisiä alkaa taas näkymään.

Käyn nykyään jäähallin kirpparilla ja...mites tän nyt sanoisi...se on aika surkea !
Siellä on viikosta toiseen samat rokarit ja mummot myymässä "antiikkiaan" ja muuta epämääräistä roinaa. Valtterilla oli tuttu kukkakauppias jonka kanssa tuli juteltua pitkät tovit. Jäähallillakin on kukkien myyjä, mutta kukat huomattavasti huonompia ja myyjät...ei puhu yhtään mitään ja suupielet roikkuu alaspäin :(
Ostin silti tulppaaneja 2 eurolla, tuossa ne nyt nuokkuu maljakossa...Ostin tänään tuon pinkin Aarikan kynttilänjalan. Maksoin siitä 7 euroa, se oli vielä paketissa eli uusi. Ennestään löytyi jo tuo valkoinen. Kauniita ja yksinkertaisia.


Leijonamme Olli teki tuttavuutta Seija Sainion tekemän kissojen Suojelusenkelin kanssa. Tämän enkelin mukana tuli lappu jossa oli runo
" Aliena nobis, nostra plus alienis placent" Tietääkö joku mitä runo suomeksi tarkoittaa?


 
 
 Kasvo maskeja eurolla kolme kappaletta. Katotaan mikskä tää lärvi näistä tököteistä muuttuu :DOsti palan valkoista pellavaa 1,5 e. Tarkoitus olisi tehdä siitä jotain, ehkä tunika.
Tuo villapaita muuttuu joksikin ihan pöllöksi jutuksi, näette myöhemmin ;)

Nyt nautiskelen lauantai päivästä ja kohta teen mansikka- mustikkatortun ja nautin vielä enemmän :)
Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa...

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo pinkki Aarikka ! Kaunis on toki valkoinenkin, mutta mulla on joku kevätvärikausi meneillään ;)

    VastaaPoista
  2. Moikka anneaulikki :) Mulla on ihan sama juttu. Tämä kevät on tuonut mukanaan kaipuun väreihin. Mitä karkkisammat värit niin sitä ihanammilta ne näyttää ja niitä tekisi mieli hamuta kotiin.
    Hyvää pääsiäistä sinulle ja kiitos kiitos kiitos kun käyt välillä kommentoimassa kirjoituksiani :)

    VastaaPoista