sunnuntai 12. elokuuta 2012

Sienen metsästystä Kivinokassa

Nyt kyllä tiputte tuoliltanne kun kerron etten lähtenyt aamulla kirpparille...juu en lähtenyt,koska halusin säästellä voimiani sienestämiseen.
Lähdimme äitee , minä ja Besil Kivinokkaa sienestämään, mutta harmiksemme joku oli kerännyt sienemme. No onneksi saimme sen verran että saa väännettyä hyvän sienisoossin.
Oli ihana olla metsässä. Edes 100 000 000 inisevää itikkaa ei häirinnyt oloani.
Myös tänäkin vuonna oli metsään tehty Ympäristötaidetta. Onneksi oli kamera mukana ja räpsin muutaman kuvan.
Kävimme tietysti myös Maijan Kahvilassa syömässä maailman parhaat munkit, kiesus et ne on hyvää !!!!
Maijalla oli tänä vuonna todella erikoisia kanoja ja kukkoja. Ne oli ihan karvaisia..todellisia sotureita hienoissa haarniskoissaan.
Mietin että onko ne rusakon ja kanan risteytys :D Ne lampaat....<3 <3 <3 Älkää näyttäkö mulle niitä..sydämeni halkeaa ja pakahtuu kun niitä niin paljon rakastan.
Milloinkohan pääsen muuttamaan omaan ihanaan puutaloon lampaitteni kanssa. Toivottavasti joskus...

Tässä kuvia...ollos hyvät

Kotiin tultuani ajattelin kuvata eiliset kirppisostokseni...mutta en enään muistanut mitä olin ostanut....kananmuisti ;) Muistan kyllä tuhlanneeni 40 euroa..mutta mihin ???
No tässä muutama ostos jonka ainakin ostin..

Nyt kun olen intoutunut tekemään mekkoja niin tällainen mekkokirja (4e).
Tosin kotona huomasin että kaavoissa koko loppuu jo L:ään, eli joudun niitä suurentamaan (ja mitäköhän siitä tulee..)
Anna hyvän kiertää on tuunailukirja josta maksoin 4 euroa kanssa.Aika pähee vaaleanpunainen vanha (?) lamppu. Se pysyy magneetin avulla kiinni alustassaan. Hinta 1 euro !!!!! :)Ostin 3 eurolla tämän Indiskan tunikan. Sopii hyvin harmaan neuletakin kanssa.En muista että kerroinko imurini menneen rikki noin kuukausi sitten. Se imasi sukan ja aloin sit puristelemaan letkua niin kovasti että se hajosi :D :D Silloin se ei naurattanut mutta nyt joo.
Tänään käytii äidin ja Besilin kans Prismassa ja sieltä löytyi tämä imuri.
Inhoan sinistä väriä (myös tässä tapauksessa), mutta muina väreinä tätä ei löytynyt. Tämä on valmistettu kierrätysmateriaalista ja on sähköä säästävä, eli juuri passeli imuri meidän kotiin. Hinta 99 e ja pölypussit kaupanpäälle ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti