maanantai 9. huhtikuuta 2012

AUTOILU KUUME

En ole koskaan välittänyt autoista. Kortin sain kun täytin 18 vuotta, mutta en koskaan hankkinut autoa. Mielestäni täällä pääkaupunkiseudulla on niin hyvät kulkuyhteydet, ettei autoa tarvita.
En enään edes osaa ajaa autoa, pitäisi salaa harjotella jossain maaseudunrauhassa ja autonhan tietysti pitäisi olla automaattivaihteinen, jotta se ei sammuisi jokaisissa valoissa (kokemusta on..liikaakin)
Jotkut autot saa silti sydämeni pamppailemaan ihastuksesta ja ne on Wolkkarit, sellaiset ihanat kuplawolkkarit.
Välillä mietin, että pitäisikö aina kesäksi ottaa käyttöön wolkkari jolla huristelis sinne ja tänne. Maalaisin sen joko valkoiseksi tai vaaleanpunaiseksi. Wolkkareista oikein huokuu menneen ajan eletty elämä. Ne sopivat tällaiselle maalaisromantikolle :D

Tänään kun olin kävelyllä, näin wolkkarin joka kaipaa uutta maalipintaa, mutta oli söpö kuin paperiin kääritty karamella.
Ihan sama kuinka kovaa autolla pääsee, kunhan se on kaunis.



2 kommenttia:

  1. Ihana menopeli ja olen niin samaa mieltä tuosta autofilosofiastasi. Aurinkoa tähän viikkoon ja jään tänne heti lukijaksi.
    Ilona

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ilona ja tervetuloa joukkoon pieneen :)
    Näin eilen ihanan valkoisen wolkkarin ja käännyin ihan sitä katselemaan. Luulen että se kuljettaja mies luuli minun sitä katselleen :D

    VastaaPoista