lauantai 15. joulukuuta 2012

Pitsiä ja piparia

No niin...
Lauantai alkoi ei niin kivoissa merkeissä. Meinaa meille tuli Yrjö tai siis oikeastaan se tuli pojalleni ja siihen päälle vielä lämpöä.
Pojalla olisi tänään ollut koululla joulujuhlat ja kaverin piti tulla yökyläilemään, eli suunnitelmat meni ihan pipariksi.

Minä tietysti porhalsin kirpparille. Haikee oli olo, kun askeleet eivät enää suuntaa kohti Valtteria...eikä mikään vedä sille vertoja.
Sain mä sitä rahaa silti tuhlattua ihan kiitettävästi :)
Kirpparilla käy aina välillä yksi tuttu pariskunta, joilla on myynnissä mustikoita. Ostin niitä litran jotta poika saa mustikkasoppaa ja saatais se Yrjö lähtemään....
Onneksi poika oli ihan hyvässä kunnossa kun tulin kotia. Nyt ollaan syöty pizzaa, torttuja, sipsejä ja limppaa ja katottu leffoja.
Tästä päivästä tuli slow day, juuri sellainen hitaalla vaihteella eteenpäin porskuttava, love it !!

Tässä teille tämän päivän kirppisostoksia...
Löytyi ihanaa käsin virkattua pitsiä 3 eurolla. Tuo Riviera Maisonin kynttilänjalka on ihan löytö ja samoin nuo vaaleanpunaiset kengät, jotka ei todellakaan mahdu 41 numeroiseen jalkaani :) (harmi)




 
 
 


 
 
 



Ihana tuo "Angels Welcome" peltitaulu. Ostin kaksi kirjaa Talviunelmia, johon en ole vielä kerennyt tutustumaan muuten kun nappasin heti yhden reseptin siitä. Sellasen ihanan oliivi, valkosipuli, sardelli,, oliiviöljy tahnan jota laitoin paahdetun leivän päälle, naaaam!!!!
Toisesta kirjasta tein pienen kollaasin, jossa näette millaisia sivuja kirja sisältää. Mukana on myös askarteluohjeet siitä mitä niistä voi tehdä, mutta luulen käyttäväni ne johonkin omiin räpellyksiini :)

 
 
 
Joulu on jo lähellä, muistakaa slow life , ei oteta stressiä, eihän ??
Ihanaa viikonloppua kaikille :)


2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja ihania löytöjä olit tehnyt ! Onneksi se Yrjö älysi lähteä pikaisesti ;) Slow life - aikomus täälläkin, pikkuleipiä vähän paistelen ...

    VastaaPoista
  2. Moikka anneaulikki :) Yrjö passitettiin lähtemään hyvinkin nopeasti, siitä on enään muistovain. Nyt kiusana kova yskä ja se yskä kuulostaa ihan koiran haukunnalta :( Vielä kun saisi sen koiran ulos niin poika olisi hyvässä terässä.
    Pikkuleipien paistamisesta tulee ihana tuoksu...nam..ja niin hyviä ;)

    VastaaPoista