sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Terkkuja Kirppareilta

Taas on viikko mennyt kuin siivillä ja pääsi kirppareille...AAaawww <3
Kävin lauantaina ja sunnuntaina kirppareilla. Aamulla 7 aikaa on todella pimeää, eikä ihmisiä juuri näy missään. Aina Valtterille mennessä näen citykaneja, ne on sitten ihania ja suloisia, juuu tiedän millaisia tuhoajia ne ovat, mutta minun silmissäni ne ovat ihania ja tykkääään !!!
Valtteri on saanut lisäaikaa marraskuun puoleenväliin, Jesh !!!
Hernesaaren asukkaat on kuulema pistänyt kovasti hanttiin eikä ne halua kirpputoria sinne, joten nyt peukut ja varpaat pystyyn että kirppis ei sinne muuta :)
Ostelin kaikkea kivaa. Pojalle löysin hyvän takin, joka pitää vettä. Kaupoista ei tällä hetkellä löydy pojille takkeja jotka olisivat tän ajan takkeja ja joista ei mene heti vesi läi, mutta kirppariltapa löytyi :)
Parhaat löydöt olivat...hmm...no ainakin ne ihanat pinkit UGG:it joista maksoin 5 euroa, vaaleanpunainen vaaka (5e) ja Katja Rinkisen kirja Sormustin ja Sorkkarauta (10 e)

Omppu,- omppupuolukkahilloa 4 purkkia yhteensä 3 euroa.


 
  
Tämä Paris Street Art kirja on muuten magea, siitä saa hyviä ideoita töihin.
Heii!!!! Mun pitääkin ensi viikolla esitellä teille mitä olen töissä tehnyt eskarilaisten kanssa. Saatiin Halvalta lahjoituksena reilusti lakua tilataideteosta varten. Tehtiin hienot lakutaideteokset ja nyt ne on seinällä esillä.
Ajatus lähti siitä, kun meillä oli syyskuu aistikuukausi, jolloin tekeminen painottui aisteihin. Laku herättelee moniakin aistejamme, näkö, haju, tunto ja makuaistia.
Kivaa oli :)


 Huomenna ponkastaan uuteen viikkoon ja hyvään sellaiseen !!


2 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä (vau mikä vaaka!) ja mukavaa, kun löysit taas hyvän kirjan. Menin heti kirjaston sivuille ja olen jonottaja numero 9. Olen löytänyt blogistasi monta muutakin hyvää kirjavinkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kiki !
   Kiitos. Herään viikonloppuisin tosi aikasin kirppareille ja siksi teen ihania löytöjä. Olen joskus mennyt kirppareille klo 9.00 aikoihin niin en ole enään löytänyt mitään, eli niiden ihanien löytöjen hinnaksi tulee viikonloppuisin aikaiset heräämiset, mitkä ei ole kovin kivoja :( mutta mitäpä en kirppareiden eteen tekisi :D
   Hyvä jos olet saanut kirjavinkkejä....niitä kirjoja onkin kerääntynyt aikalailla ja kaikki kovin rakkaita :)

   Poista