sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Aurinko

Ihanaa viimeinkin aurinko pilkistelee syyspilvien takaa.  Tarkoitus oli lähteä lauantaina siskon luokse kyläilemään Siuntioon, mutta flunssa iski heti angiinan jälkeen...ihanaa ...joo tosiaan.
Aina olen kaikille toitottanut ja minulle on toitotettu, että "Syö antibioottikuuri loppuun" ja jooj joo...
Olin tosi pölvästi ja jätin sen kesken,,hei tunsin olevani elämäni vedossa ja tässä sitä sit ollaan nenä tukossa, jatkuvat aivastelut ja maku/haju aistin puuttuminen. Tänään on silti jo parempi kuin eilinen...
Tänään pakotin itseni aikaisin perille ja suunnistin Valtterille. Hyvä että nostin reilusti rahaa meinaa sitä meni aikalailla...

Tuo alla oleva NOANOA:n toppi on iiihana, mutta huomasin kotona, että siinä oleva ylin pitsi kiristi ja ei muuta kun tuunaamaan :)
Yritin tuunata sen silleen että se säilyisi jotenkin noanoan arvossaan, mutta niin ei todellakaan käynyt :D
Ensiksi siitä tuli liian iso ja sitten saumat tuli väärälle puolelle, kaula-aukko roikkui....eli ihan pipariksi koko homma :) Lopulta se oli sopivan kokonen....mutta näyttää ryttyräätälin ompelemalta, eli se siitä noanoasta :)

Vasemmanpuoleinen kuva NYT  ja oikeanpuoleinen ennen tuunausta.Ostin kahdet helmet, varmaan huopakukkasen ja ihanan sinisävysen kukkahuivin.
Kotona huomasin niiden kaikkien sopivan yhteen. Tykkään kovasti juuri hopean ja harmaan sävyistä.
Se myyjä jolta ostin tuon noanoa:n topin niin ostin häneltä myös ihanan liilan samettisen mekon, sekin on merkiltään NOA NOA.
Laitan nyt kuvia tän päivänostoksistani..ilman jatkuvaa selittelyä :)Tämä päivä on ollut kiva. Olen tehnyt paljon kaikkea mistä nautin ja mitkä antaa voimia tulevalle työviikolle mm. käynyt kirpparilla, markkinoilla, kahvilassa, laittamassa uudet ripset ja käynyt ulkona syömässä.
Silti koko päivän kruunasi miltei tunnin puhelu mummini kanssa.
Mummini ja Pappani on ollut koko kesän maalla kesäasunnollaan ja nyt ovat kotiutuneet. En päässyt nyt viikonloppuna käymään ikävän flunssani takia, mutta toivottavasti ensiviikonloppuna....Ikävä.

2 kommenttia:

 1. Hyvä, että laitoit naamakirjaan linkin, että osasin suunnistaa. Täältähän löytyi ihana blogi. Upeeta, että "tunnustat" seuraavasi BB:tä. Meitä ei montaa löydy =) Aivan upeita kirppislöytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kiki :) Kiitos ja tervetuloa lukijaksi. On se tosiaan kumma että kukaan ei katso BB:tä mutta silti suuret katsojaluvut (vaikka tosin vähentyneet). Myötähäpeä on välillä suuri, mutta monet naurutkin olen saanut BB:tä seuratessa :)
   Lähden viikonloppuna jälleen kirppistelemään ;)
   Mukavaa viikonloppua !!

   Poista