sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Jukkaa ja mielihyvää

 On jälleen ollut niin ihana viikonloppu, edes pääsärky ei saa sitä pilattua :)
Kaikki alkoi perjantaina, kun saimme Anun kanssa kuningasidean !!!!
Otetaan Bilepaketti Vantaan Hotelliin ja mennään kuuntelee Jukka Poikaa joka pistää verenvirtaamaan suonissani :)
Oli Jukkamaisen ihana keikka, mutta kyllä poikien kasvoilta paistaa väsymys ja kiireinen keikkakesä.
Ihmiset ovat todella törttöjä. Tönivät ja tungeksivat. Jouduin parille ihan ärähtämään kun yli meinasivat jyrätä. Minä pidän puoleni, se on vissii se :D
Olin aika yllättynyt siitä musiikkitarjonnasta keikan jälkeen.....Kaija koota, Katri Helenaa ja muita iskelmiä....tuota....ei oo ihan mun juttu.
Päästiin me silti tanssimaakin ja oli mukava mennä yönpäätteeksi hotellihuoneeseen nukkumaan. Muutaman tunnin nukkumisen jälkeen kävimme syömässä aika ruhtinaallisen aamupalan ja köllöteltiin huoneessa.
Se oli ihana irtiotto arjesta, juuri sellaista tarvitaan kun illat taas pimenee ja syksy tekee tuloaan.
Unohdin tietysti kameran huoneeseen niin en saanut Jukasta kuvia, mutta laitan muutaman vanhemmankuvan joltain muilta keikoilta...
Siinä on ihminen joka olisi kiva tuntea paremminkin... ;)





Okei...no lauantai meni vaan tuijotellessa BB:tä. 
Sunnuntaina kirrrrpparilleeee <3 Heräsin kukonlaulun aikaan ja lähin matkaan.
Oli ihana taas hengittää kirpparitunnelmaa ja henkiä vanhantavaran elettyä elämää.
Tein löytöjä, mutta kohtuudella.
Kävin kirpparin jälkeen Hakaniemen markkinoilla. Siellä myyjät laittoivat kojujaan kuntoon. Ostin litran puolukkaa josta tein mehua ja ohra kakkon.
Ostan aina samasta kojusta ihanan tuoretta leipää. Tänäänkin ohra kakko oli vielä lämmin sen ostaessa.
Koivun maalaisleipä on Pöytyän kunnassa, Riihikoskella toimiva leipomo, joka myy tuotteitaan usein toreilla ja markkinoilla. Suosittelen !!


Tässä uusimmat löytöni...

Lush: Sweet Pie ihanan voimakas makean mustaherukan tuoksuinen hyytelö. Erikoinen koostumus, mutta tuoksu aivan huumaava...
Muutenkin Lushin tuotteet ovat hyväntuoksuisia. Maksoin 2 euroa.
Vaaleanpunainen kaitaliina 1 euron.


 
 
Romu romanttinen sisustuskirja. Kirja sisältää ihania kuvia ja ideoita kaikenlaisesta romusta ja miten ne on laitettu esille. Kirja on uusi ja maksoin 8 euroa.
 
 
                                
 
 



Iloista keramiikkaa. Tämä kirjankansi vei jo huomioni ja tiesin, että tulen sen ostamaan :)
Meinaan ihan ajan kanssa lukea tämän kirjan ja katsoa saanko kipinän keramiikan tekemiseen. Ainakin äkkiseltäni kun selasin niin tuli jo mieleen työväenopiston kurssit. Varmasti löytyisi kurssreja keramiikan tekemiseen. Tämäihastuttava kirja maksoi 8 euroa.
 
 
 
 
 
 


Eikö olekkin herkullisia kuvia ?? Tekis mieli upottaa samantien kädet saveen, antakaa saveeeeee !!!!!! :)

Nämä karkkisävyiset peltipurkit ostin ihan uutena Hobby Hallista. Mulla muutenkin on noita peltipurkkeja...mutta nämä oli saatava. Nyt ne odottaa oman paikan löytämistä kuten miljoona muutakin purkkia ja purnukkaa :D Nuo kolme purkkia maksoi 19.90 e.
Bukowski nalle löytyi kirppispöydästä 3 eurolla. Tervetuloa siis uuteen kotiin !!!!



Tässä sitä mehkaa nyt on :) Puolukat ostin sieltä Hakamniemen markkinoilta 3 e/litra. On muuten jännä juttu se, että kun mehu on lasipullossa niin se maistuu paljon paremmalta kuin muovipullosta. Ohra kakko makkoo tarjottimen päällä ja odottelee ensimmäistä haukkausta. Kakko 4 euroa.
 



Ihanaa syyskuuta kaikille ! Toivotaan tästä syksystä tulevan kuiva ja ihanan värikäs. Toivotaan että lehdet saavat ihanan värikkäät asut päälleen ja pääsevät tanssiaisiin, joissa me olemme vain katsojia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti