lauantai 4. elokuuta 2012

Kirppailua....

...Ensimmäinen viikko töitä takana ja uskon että hiljaa hyvä tulee :)
Olen käynnistynyt suht hitaasti, mutta varmasti. Olin kahdessa kuukaudessa tottunut siihen että saan tehdä mitä haluan ilman aikatauluja. Nyt on taas totuteltava siihen, että työ vie suuren osan päivästä ja iltasin olen aika sippi kun tulen kotia.
Vaikka olisin saanut tänään nukkua pitkään niin halusin silti kirpparille. Laitoin pitkästä aikaa farkut jalkaa..oh hoh kylläpä ne puristi...ei siitä sit sen enempää :D

Päätin käydä vain Valtterilla kun ulkona satoi ja oli muutenkin aika synkkäilma ja sieltä niitä aarteita löytyikin...

Ostin tuon valkoisen pienen kaapin...en vain tiedä mihin sen laittaisin..ehdotuksia otetaan siis vastaan. Maksoin siitä 5 euroa. Purkit olenjo ostanut aikaisemmin.
Rakastan Iittalan Taikaa, mutta minulla ei ennestään ollut kuin yksi sininen muki ja nyt nämä kaksi valkoista. Mukit oli todella edullisia koska molemmista mukeista on pieni pala irronnut, mutta se ei minua haittaa. Maksoin näistä yhteensä 4 euroa.Kävipäs minulla tuuri. Joskus omistin tuon Weledan puhdistusaineen joka tippui lattialle ja pullo meni tietysti rikki. Tänään löysin ihan korkkaamattoman pullon hintaan 3 euroa.
Tuo kukkanen on IHANA !!! Se on tehty huovasta ja on todella muhkea. Sopii hyvin syksyllä huiviin.Ostin myös tuon neuletakin mikä on kuvassa päälläni. Yhteensä maksoivat 5 euroa.
Kaikista paras löytö tänään oli tämä vanha palli. Poikani aina kikattaa kuollakseen kun sanon palleja palliksi :) ja tiedän kyllä miksi :)
No joo ostin siis tämän söpösen, jonka hinta oli aluksi 10 euroa ja sain tingittyä sen 5 euroon. Hymyilin myyjälle oikein söpösti niin että hän punastui.
Tuolin maalin pinta oli jo joistakin kohdista halkeillut ja otin santapaperin jolla hankasin pinnan oikeen rikki ja siitä tuli kiva yöpöytä pojanhuoneeseen. Laitoin lopuksi vielä lakan sen päälle.Pojalle ostin Niken tennarit 2 eurolla. Poika kuluttaa ihan mielettömästi kenkiä. Hän Scoottaa eli potkulaitailee ja se kuluttaa tosi paljon kenkiä. Siksi ostan sille suht siistejä ja edullisia kenkiä kirpparilta.Koska oli sateinen aamupäivä niin ostin Hakaniementorilta persiljaa ja tilliä. Ostan niitä aina kesänlopussa, pilkon ja laitan pakkaseen. On se ihanaa ottaa pakkasesta "tuoretta" tilliä ja persiljaa, tulee sellainen kesän tuulahdus :)
Maksoin 4 euroa/per puntti.
Kuinkas moni teistä kuivattaa tai pakastaa yrttejä ?? ja mitä sellaisia ??

'Ei kommentteja:

Lähetä kommentti