sunnuntai 5. elokuuta 2012

Ja kirppistelyä :)

Tänään Besil lähti mukaani aamulla. Hän meni skeittipuistoon aamulla 7 aikaa skuuttaamaan ja minä kävin kirpparilla.
Käytiin myös yhdessä Hietsunkirpparilla ja siellä oli ihmisiä ihan hirveesti !!!!!
 Onneksi poikani on jo niin iso, että pyöritään siellä omaan tahtiin ja sit nähdään kahvilassa jossa on aina pakko herkutella.
Tänään oli myös Hakaniemessä markkinat. Rakastan markkinatunnelmaa. Ihmiset on yleensä hyväntuulisia. Markkinoilla ei ole samanlaista kilpailumeininkiä kuin kirppareilla.
Se mikä jurppasee hitusen on se, että monet (melkein kaikki) markkinoilla olleet kirpparimyyjät on rokareita. Näen heitä joka viikonloppu kirppareilla. He ostavat tavaraa omaan pöytään myyntiin ja hinta pomppasee ainakin kolminkertaiseksi :(
Itsekkin tekis mieli vielä koluta nurkkia ja lähteä myymään. Pitäisi saada matkakassaan rahaa seuraavaa matkaa varten :)

Tässä muutama kuva tän päivän löydöistäni...

Tämä Well Beingsin (2e) jalkakuorinta oli ihan korkkaamaton ja ihanan tuoksuinen...
Ensi jouluna tehdään ISOLLA sydämellä...pipareita meinaa ja voihan tätä käyttää myös askartelussa. Hinta vain 0,50 euroa.




 Nämä henkarit ostin Paola Suhoselta, joka on suomalainen vaatesuunnittelija, taiteilija, muotoilija ja yrittäjä, sekä elokuvantekijä. Parhaiten hänet tunnetaan Ivana Helsinki -vaatemerkistään.
Ostin myös nuo matkalaukkuun laitettavat nimi/osoitelaput häneltä. Henkarit 0,50 euroa/kappale ja osoitelaput 0,20 euroa/kappale.




Päätin sitten ostaa kuin Vilen ja kunnolla ostinkin :) Eli 16 pikkupulloa huonetuoksuja.
Neljää erituoksuita Laventeli, Vanilla, Wild fig ja Tuberose.





2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla ja uskomattoman onnistuneita kirppislöytöjä...etenkin tuo edellisen postauksen palli ja rintakukka vei minunkin sydämen. Heti tuli vaikutelma, että olet kyllä kirppistelyn ammattilainen :)! Täytyypä tutustua blogiisi tarkemmin, pitkän kaavan mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heippa Ansku ja kiitos kehuista !!! Mä todella taidan olla kirppareiden ammattilainen kun olen jo lapsesta asti niissä käynyt. Ei enää osaa olla ilman kirppareita ja niiden tuomaa tunnelmaa. Laitan yleensä kuvia juuri kirppari ostoksistani mutta välillä myös muustakin, tietysti. Sinun blogisi on ihastuttava ja osaat ottaa hienoja kuvia. Tutustu ihmeessä blogiini ja tervetuloa lukijaksi :)

      Poista