sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Juu sitä on tullut todella hyödynnettyä kesä ALET :) Saavuttuamme Kroatiasta niin heti maanantaina syöksyin alennusmyynteihin ja kyllä...kaikkea valkoista löytyi :)
Valkoisia vaatteita yhdistelen beigeihin, liiloihin, vaaleanpunaisiin ja mustiin vaatteisiin. En koskaan pukeudu päästä varpaisiin valkoisiin, vaan aina on jotain muutakin väriä mukana.






Nämä yllä olevat mekot ovat molemmat yökkäreitä. Kesällä on ihanaa nukkua valkoisissa puuvillamekoissa...
Molemmat alessa puoleen hintaan :)



Nämä yllä olevat topit olivat kanssa puoleen hintaan.








Ja nämä kanssa :) Harmi että nämä paidat ja mekot ei näytä juuri miltään näissä kuvissa vaan ovat luonnossa huomattavasti kauniimpia, etenkin tuo vasemmanpuoleinen paita.






Yllä olevat mekot ovat molemmat pellavaa. Ne on oikeastaan Kroatian ostoksia. Valkoisen ostin Splitin markkinoilta ja beigen ostin Dubrovnikin vanhasta kaupungista. Valkoinen maksoi 21e ja beige 28e. Siihen hintaan ei saa Suomesta pellavamekkoja...


Jos vielä jaksatte katsoa tämän sunnuntain kirppiskuvat niin olisi kiva :)
Mulla olikin jo aika ikävä kirppareita, kun en ole pariin viikkoon päässyt. Ne on minun elämääni, niin se vaan on.
Heräsin tosi aikaisin ja kävin valtterilla, ihmeen paljon sielläkin oli porukkaa, vaikka luulin kesän hiljentävän meininkiä siellä.
Valtterilta Hietsuun, legenda elää yhä :) Paljon ihmisiä ja hyvää kirppismeininkiä, vaikka oli sairaan älyttömän KYLMÄ !!!! Hellerajat piti paukkua, mutta se oli melkein pakkanen mikä paukkui :)
Piti ostaa ihan neuletakki päälle, mikä oli tosin ihana Gudrum Sjödenin neuletakki. Vain 5 e.




Ostin eilen Someron markkinoilta nämä kaksi pientä namurasiaa 2euroa.


Nau.rattaa ihan kuinka hönö olenkaan. Ostin meinaa nämä neljä nuppia vaikka minulla ei ole mitään kaappia mihin nämä laittaisin. Ne vaan oli niin söpöt ja halvat, 2 euroa.
Ostin myös Laventeli tuoksun 2 eurolla.Kaulakoru ja käsikori 1 euron.
Ostin myös kuvissa olevan huivin 1,5 eurolla. Paljon pinkkiä :)










Olen katsellut kuvia kodeista, joissa on ihania viirinauhoja. Aikeissa on ollut itse tehdä viirejä. Niiden teko on helppoa (ainakin luulen niin), mutta en vaan ole saanut aikaiseksi niiden tekoa.
Nyt löysin Hietsusta tällaisen viirinauhan 5 eurolla. Saa nähdä mitä besil sanaa kun sen näkee...

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja nautitaan tästä kesästä. Vaikka aurinko ei ulkona paistaisikaan niin riittää että sydämessä paistaa aurinko, se lämmittää myös lähellä olevia ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti