maanantai 25. kesäkuuta 2012

Ikävä jäi Kroatiaa

No niin rakkaat lukijat. Olen jälleen maisemissa. Kylläpä Suomen keä onkin ihana...vettä sataa ja + 12 astetta, yeah !!! :)
Totuin jo sellaseen reiluun kolmeenkymppiin niin kyllä nyt paleltaa. Silti olen jatkuvasti hymykorvissa. Loma oli ihana, Kroatia oli ihana ja seura oli mitä parhainta. Voiko sitä enempää elämältään toivoa ??? Ei todellakaan.
Sain paljon aurinkoa ja voimaa ja niitä ihania muistoja joita voi sitten myöhemmin muistella.
Kroatiassa oli paljon korkeita vuoria, puhdasta miltei jokapaikassa ja se vesi.....*karvat nousee pystyyn* ...se oli niin puhdasta. Jokapäivä ihastelin kaikkea kaunista ympärilläni. Teimme monia retkiä, näimme, koimme, haistoimme, maistoimme....kaikkea ihanaa :)
Suosittelen Kroatiaan matkustamista kaikille jotka haluavat nähdä kaunista ympärillään.
Kroatia ei ole mikään shoppailumaa, jopa meidän Alepa tuntui hypermarketilta reissun jälkeen :)
Otin kuvia miltei tuhat, valitettavasti en kykene niitä kaikkia tänne laittamaan mutta laitan pari maisemakuvaa ja muutaman kuvan ostoksistani :)
  

 Nämä yllä otetut kuvat ovat Hvar Townista ja yksi kuva Brelasta. Ne olivat suosikki paikkojani, ikävä jäi....

Sitten muutama kuva niistä shoppailuista ;)Tämä Rachel Ashwellin kirja on aivan helmi. Ihana syksyn pimeinä iltoina käpertyä sohvalle viltin alle ja upputua näihin sivuihin, irrottautua hetkeksi pois todellisuudesta...niin kaunis tämä kirja on.


Nämä käsikorut maksoi sellaset..öö....7-8 euroa. Molemma ostettu Splitin vanhastakaupungista.
Nämä käsin tehdyt sormukset ovat hienot. Hintaa 7 euroa kappale. Splitin vanhastakaupungista.Laventeli tuotteita odotin olevan paljon enemmän ja muutenkin luomutuotteita. Paljon oli juu laventelituoksupalloja ja öljyjä. Mummot myivät niitä toreilla.
Ostin laventelihunajan Hvar Townista hintaa n.6 euroa. Laventeli teen, parfyymin, saippuan ja öljyt Dubrovnikista suht edulliseen hintaan. Laventelin tuoksu on iiiihana !!!En tiedä olenko hullu vai hullu kun ostin nämä mukit. Onhan ne super söpöt mut hei...noita saa myös suomesta. No eipä hinta paljoo päätä pakottanut. Ostin ne Hvarista josain markesista noin 8 eurolla :)

Että sellasta mulle kuuluu, entäs sinulle sitten ??? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti