sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

UUTEEN PÄIVÄÄN ON HERÄTTY

Katselin aamulla ikkunasta ulos ja olin hieman järkyttynyt siitä, että lunta oli jälleen satanut. Juuri eilen suunnittelin Vanhan Pojan viemistä parvekkeelle. Vanha Poika on siis kaktus jonka sain neljä vuotiaana naapurin Jorkalta.

Ei muuta kuin vaatetta niskaan ja kirpparille. Sinne saavuttuani olin ihmeissäni siitä ihmismassasta mikä siellä oli. Missään pöydässä ei ollut mitään kivaa, kunnes tajusin !!! Kelloja on siirretty viimeyönä tunnilla eteenpäin, eli olin tunnin myöhässä kirpparilta ja se selittääkin, miksi en löytänyt mitään speciaalia. Sata muutakin ostajaa tykkää juuri samanlaisesta tyylistä kuin minäkin ja ne menevät heti kun myyjät ne pöytiinsä laittaa.
Kiertelin kirpparin nopeasti ja lähdin odottelemaan ratikkaa. Ratikka täyttyi 15-25 vuotiaista nuorista naisista jotka olivat ihan täpinöissään kirppislöydöistään. Heidän ikäisenä ostelin vain "Hippi kamaa" enkä tiennyt merkeistä mitään. Tämän päivän nuoret ovat hyvin merkkitietoisia. Varmasti tietävät Guccit, Pradat, Ed Hardyt jne... joista itse en siinä iässä tiennyt tuontaivaallista.
Poikani on hyvä esimerkki. Hän pyytää minua ostamaan merkkivaatteita kuten Vans, Volcom, Wht Moment, Quic Silverjne.. skeittimerkkejä.
Minulla ei todellakaan olisi varaa kaupasta hälle niitä ostaa, mutta onneksi kirpparilta löytyy hyvin noita merkkejä ja ihan edullisesti. Poikani sietää olla onnellinen !!!

Itselleni merkit ei ole niin tärkeitä, vaan se että vaate miellyttää silmää ja on sopiva ja sievä päällä. Indiska, Gudrun Sjöden ja Marimekko on sellasia jotka nyt tuli mieleeni.
Pidän myös Noa Noan vaatteista ja Odd Mollyn, muta perhana kun ne on niin pieniä,ettei mahdu päälle.
En osta mielellään H&M ja Seppälän vaatteita, ne on pelkkää sekundaa, eli kertakäyttökamaa.

Lätinät sikseen ja nyt tänpäivän kirppiskuvat tiskiin :)


                             Liila pellavamekko. Liila on nyt must väri. Liilaa liilaa liiilaaa <3


                                                      Kaulakoru...ja näitähän riittää.


                               Olen kangashamsteri. Nyt vaan jään inspiraatiota odottamaan :D



                                                     Hopeanväriset lehtikorvakorut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti