lauantai 27. lokakuuta 2012

Ensilumi

Totuus siitä, että talvi on lähellä paiskautui suoraan päin pläsiä eilen kun avasin rapun oven ja olin lähdössä aamuvuoroon töihin.
Kylmä viima viilsi kasvoja ja ensilumi oli satanut...hyrrrr **
Nyt on syytä alkaa käyttää niitä ihania pinkkejä UGGeja :)

Tänään en ole kyennyt kirpparille, kun olin työporukan kanssa eilen Sosiaaliviraston "Piriste Bileissä". Ne oli muuten hyvät kemut. Ihana Italialaishenkinen Puffee, Stand uppia. Esiintyjinä oli Niko Kivelä ja Leena Hefner o.s Herppeenluoma. Hän oli ehdoton suosikkihahmoni viimevuonna putouksessa.
 Sit jammailtiin bändin soittaessa ja loppuhuipentumana tättäräää.... Hunks !!!!!
No joo olihan se imelää ja siirappista, mutta ompahan nyt nähty. En kyllä lippuja heidän keikoilleen ostaisi...
Laulaa luikautin myös karaokea :)
Sieltä lähdettiin vielä jatkoille....niistä ei sit sen enempää ;)
Huomenna olis tarkotus päästä käymää pikasee kirpparilla ja sit vien poikani ja hänen kaksi parasta ystävää HopLoppiin. Siellä se päivä sitten meneekin...

Kävin viimeviikonloppuna kirpparilla, mutta huomasin just etten ole kuvannut muita ostoksia kuin nämä sakset, mut So What ;)


Olen muuten innostunut tekemään (tai se oli vain pieni hetki) sisustus tähtiä, joulu toria varten, jos sais vähän näitä myytyä. Olen taas sortunut tilailemaan Tilda kankaita. Mä joudun vielä vararikkoon niiden syntisten kauniiden kankaiden takia :)

Tänään paistoi aurinko ja kävin keskustassa Vapianossa  syömässä Cesarkana salaatin. Se on niiin......argh...NAMS !!!!!! Suosittelen.
Huomenna terästäydyn ja vähennän haaveilua ja kuvailen ostokseni, vain teille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti