sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

KIRPPISTELYÄ


Mielettömän kaunis päivä ollut vaikkakin aika kylmä. Olen myynyt tänään poikani vanhan pyörän. Uusi omistaja oli aivan täpinöissään ja oli ihana huomata kuinka onnelliseksi hän pyörästä tuli.
Nyt Besil sai vähän matkakassaan rahaa... ja minä olin taas tuhlailemassa kirpparilla tänään. Kävin kahdella kirpparilla ja joitakin löytöjä tein....kuten arvata saattaa ;D
Toukokuussa meinaan mennä itsekkin myymään.
Käyn aina pari kertaa keväällä myymässä omia romujani ja sitähän riittää, siis ihan hullunpaljon !!!


Tässä onkin kuva parin vuoden takaa...silloin myin paljon kaikkea todella värikästä ja Afrikka teema sai siirtyä sivuun, kun romantiikka alkoi vallata tätä asuntoa :)Tein joitakin kivoja löytöjä tänään

PIIRAKKAAAA !!!!!
Karjalanpiirakat ja munavoi on hyvää :) Eräs nainen oli tehnyt näitä herttaisia riisipiirakka kukkaroita ja kuvitelkaa maksoi vain 2,50 euroa. Johan tuo pellava ja vetoketju maksaa enemmän. Hymyilyttää kun tätä katsoo :)


Löysin kauniita tyynyjä, vaikka nämä ovatkin pieniä. maksoi yhteensä 6 euroa
En tiedä mikä ihmeen pallopäivä tämä on ollut, kun ihastuin ensisilmäyksellä tähän Aarikan kynttilänjalkaan. Maksoi 5 euroa. Ei mitään tietoa minkä arvoisia nämä ovat. Sen tiedän, että Aarikka on kallis merkki.
Sitten löytyi 1 eurolla piiiiiitkät valkoiset helmet."Uskon, että ystävät ovat kuin hiljaisia enkeleitä,
jotka nostavat meidät jaloillemme silloin
kun siipemme unohtavat miten lennetään".

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
                         

1 kommentti:

  1. Siis toi piirakka-kukkaro on niin ihana!!! miten kukaan viittii näprätä jotain noin tarkkaa ja sit viä myy sen 2,5eurolla...uskomatonta :)

    T:kaima

    VastaaPoista