perjantai 30. maaliskuuta 2012

OLIPAHAN PUUHAKAS PÄIVÄ.....

...Tuli oikein hiki, kun seurasin kahden 9 vuotiaan pojan riehumista kolme tuntia...
Vein poikani ja hänen kaverinsa Leikkiluolaan leikkimään. Kävin vain nopsasti Sokoksella ja Etolassa, mutta muuten vain istuskelin ja seurailin hymyssäsuin heidän tohinaa.
Kyllä voi olla lapsissa virtaa :)
Kotimatkalla pistäydyimme vielä pizzalla ja nyt lapset jäi vielä ulos majaleikkeihin.  Olisi ollut upea päivä touhuta jotain ulkosalla, mutta  pitää osata iloita toisten ilosta, eikä aina vain ajatella itseään. Kun näen lapseni onnellisena niin olen itsekkin onnellinen.
Tämä Besilin kaveri on meillä yökylässä. Illalla viritän pojille leffaillan ja katsotaan Tintin Seikkailut. Oli muuten hyvä leffa, käytiin katsoo se elokuvateatterissa.
Minusta on ihana touhuta lasten kanssa. Suunnittelin, että oltas poikien kanssa tehty tänään piknik retki meidän olohuoneeseen. Laitettu viltti lattialle, korissa eväät ja linnunlaulu musiikkia taustalle, mutta meillä meni niin myöhään siellä Leikkiluolassa, että se jää toiselle kerralle.
Suunnittelmissa olisi järjestää  Besilille ja hänen ystävilleen vappukekkerit. Naamiaisteema olisi kiva. Niin ja tietysti " Sadun Jätskibaari" josta saa lippua vastaan tilata jätskiä.

Tänään olikin viiminen sairaslomapäiväni, nyt pitäisi olla terve taas :)
Kainalo on ihan hyvin parantunut ainut että tuntoaisti kainalosta on heikentynyt, mutta haittanneeko tuo mittään, tuskin :)

Nyt lähden vielä kaupasta ostamaan sokeria, kun laitan Inkivääri- simaa tulemaan. Ollaan pojan kanssa aikamoisia simasuita, ollaan jo neljä litraa simaa juotu :)
Onko sima teidänkin herkkua ...ja ne rusinat nams ?!!!?
Esittelen teille kotiani viikonlopun aikana ja tietty myös rakkaimmat kirpislöytöni.
Ihanaa viikonloppua kaikille ja nauttikaa elämästä..



                                                                              "Onni on avain oveen
                                                                            joka kaikkien saatavissa."
          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti