sunnuntai 26. elokuuta 2012

Voi taivahan vallat....

...mikä viikonloppu !!
No joo alotetaan ihan rauhassa, eli lauantaina heräsin kukonlaulunaikaan ja lähdin kirpputorille myymään. Tarkoitukseni oli että olisin mennyt vasta keväällä, mutta nyt tarttee saada matkarahaa kasaan. Keräsin kotoa kaikki tavarat jotka ei enään sovi sisustukseeni tai jostain muusta syystä. Tarvitsen tilaa uudella ja sitä rahaa :)
Tässä kuva minun putiikistani


Kirpparin jälkeen tulin kiireellä kotia. Anu oli tulossa meille suunnittelemaan sitä Lontoon matkaa. Mä kiireesti kävin suihkussa, imuroin, pesin pyykkiä, tiskasin, pakastin marjat, kävin kaupassa...ja kaikki tämä hieman yli tunnissa.
Laskettiin että lennot ja hotelli (4pv) maksaa n.300 euroa, mutta halvemmallakin pääsee ja huomattavasti kalliimmalla !!!! Ei vielä sata varmasti päätetty hotellia , mutta suunnitelmat on ihan mallillaan ;)

Pääsin viimein nukkumaan klo 23.30 ja kummastelin kun Olli (kissani) ei tullut massuani nunnuttaa mutta en siihen puuttunut sen koommin.
Aamulla kokeilin jalallani että nukkuuko Olli vieressäni, mutta eipä herran pehmoinen karva tuntunut varpaissani....
Käääk Olli oli kadonnut !!!!! Olin varma, että Olli on luikahtanut rappuun kun Anu oli illalla lähtenyt. Kello 6 olen siis tänään ollut Ollia ulkona etsimässä.
Päätin kuitenkin käydä kirpparilla ja ajattelin Ollin pärjäävän...missä lie olikaan.
Kirpparilla en osannut keskittyä shoppailemaan kun mietin Ollia ja hänen kohtaloaan.
Kotiin tullessa päätin hieman kierrellä ja kattella ja löysin Ollin !!!!!!
Se oli ihan liiskana yhtä nurkkaa vasten ja todella peloissaan. Se tärisi ja sydän löi hurjasti :( Se oikein kaivautui minuun kun otin sen takkini sisälle.
Kotona huomasin että parvekkeen lasi oli n. 15 cm auki ja pyykinkuivausteline siinä alla, eli Olli on luultavasti tippunut parvekkeelta ( 4 kerros)

Siitä ei ole kuin viikko kun Maj tippui ikkunasta joka mulla oli huolimattomasti jäänyt yöksi auki.
Nyt kaikki varmaa miettii että olempa tyhmä kun pidän ikkunoita ja partsinlaseja auki, mutta meidän asunto on todella todella kuuma silloin kun aurinko paistaa. Peltikatto on ihan yläpuolellamme ja sekin hohkaa kuumuutta. Pakko pitää ikkunoita välillä auki.
Maj on se joka on tippunut monta (3) kertaa silloin kun parveke ei oltu vielä lasitettu.
Sanonta kissojen 9 hengestä pitää varmasti paikkaansa, kun mitään ei ole koskaan tapahtunut ja kissat on ollut kunnossa.
Olen tänään kiroillut mielessäni kaikki kirosanat jotka tiedän. Nuo kissat aiheuttaa mulle stressiä ja pääsärkyä. Nyt pidän ikkunat niin pienellä ettei nuo liito-oravakissani enään lähde minnekkään vaan pysyy näiden seinien sisällä !!!!

Tässä kuva minusta ja Ollista sen jälkeen kun Olli löytyi...



Hietsusta löysin Bukowski perheeseeni uuden typykän 5 eurolla.

 
Löysin 1 eurolla tuon isomman vispilän. Ostin jokinaika sitten tuon pienemmän ja myyjä kertoi sen olevan jostain sisustusliikkeestä, jossa myydään vanhoja ja kauniita sisustusjuttuja. Jos joku tietää sen liikkeen niin voisiko vinkata, tahtoisin pistäytyä siellä.



Olen joskus vuonna kivi ja nakki ostanut tällaiset Vanssin tennarit Sokokselta ja käytin ne ihan puhki. Tänään löysin sit jälleen kalatennarit hintaan 4 euroa.
Miten saan nämä sopimaan romanttiseen tyyliini...se jää nähtäväksi :D

 
Ostin tuon neuletakin, joka näyttää tuossa toisessa kuvassa siniseltä, mutta on oikeasti harmaa. Mietin sen ostoa jonkin aikaa koska minulla on paljon neuleita, mutta tuo kukkakuvio rinnassa oli se mikä minua puhutteli. Onneksi ostin tämän 3 eurolla meinaa on päällä kaunis ja hieman erikoinen.
 
 



Tämän päivän meinaan ottaa ihan iisisti ja mennä aikaisin nukkumaan. Välillä nämä vapaapäivät tuntuvat olevan rankempia kuin työssä käyminen...

2 kommenttia:

  1. Hui! Olisin varmaan saanut sydärin. Vanhempieni kissa on kerran tupsahtanut toisesta kerroksesta alas ja sekin oli kyllä melkoisen järkyttynyt, mutta minä varmasti järkyttyneempi. ;)
    Blogistani löytyy sinulle tunnustus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna. Olen ihastellut sinun kuviasi, etenkin kissakuvasi ovat lähellä sydäntäni...mukavaa alkavaa syksyä sinulle.

      Poista