maanantai 26. maaliskuuta 2012

TOIMELIAS MAANANTAI PÄIVÄ

Olen ollut reippaana tänään jo aamusta. Olen siis tämän viikon vielä sairaslomalla, sen takia en ole töissä huseeraamassa.
Poika lähti aamulla kouluun ja päätin tarttua härkää sarvista ja alkaa tekemään sitä mitä inhoon, eli vaatehuoneen siivoukseen. Siivoon sen pari kertaa vuodessa ja se on aina järkyttävän kaatopaikannäköinen. Siivotessa aina samalla otan kirpparille lähtevät vaatteet joita jälleen kertyi iso musta jätesäkillinen.
Jokakerta kun siivoon vaatehuonetta niin teen "löytöjä". Ostan kirppareilta joka viikko vaatteita niin voitte vaan kuvitella, etten kerkiä niitä edes käyttää, ne vaan lojuu vaatehuoneen hyllyillä.



"Voi kauheeta !!!" kuuluu varmaan nyt kaikkien suusta :) Juu tässä on siis kahden ihmisen vaatteet.... Mutta uskokaa tai älkää, tämä huone on kaikkein epäsiistein, ei me kuitenkaan asuta kuin siat pellossa. Esittelen kotiani myöhemmin...malttakaa ;D
Kaikki vaatteet lattialle ja viikkailuhommiin. Ja tunnin päästä se oli jo siistimpi, eikö?? :)


...no ainakin vähän siistimpi. Besil kävi katsomassa vaatehuoneeseen ja sanoi " Eihän täällä ole siivottu " Mun piti sitten esitellä kuinka olen viikannut vaatteet hyllyille.
Ylähyllyt siivoan toinen päivä, koska aloin jo kaipaamaan jotain pientä palkintoa tästä hikisestä suorituksesta.
Päätin lähteä Itäkeskukseen, joka on siis nykyään Itis ja pitäis olla nyt niin kauniskin, mutta enpä huomannut mitää eroa. Samalla tavalla ne juopot povitaskustaan viinaa vetää kuin ennenkin.
Ajattelin ostaa Besilille kevät housut, ettei raukan tarttis niil toppahousuilla enää viipottaa. Törmäsin taas samaan ongelmaan kuin joka kevät ja syksy, eli takkeja on tosi kivoja ja värikkäitä, mutta kaikki housut on mustia !!!!!
En ymmärrä miksi lapsille pitää valmistaa mustia vaatteita tai tummia yleensäkkään ?!?!
Kävin monessa kaupassa, mutta mistään ei löytynyt esim. vihreitä, liiloja, sinisiä housuja jotka olis vähän paksumpaa materiaalia, mutta ei toppahousut.
Housut jäi siis ostamatta, mutta nyt oli jo sen palkinnon aika. Menin Picnickiin ja söin sitä taivaallisen hyvää porkkanakakkua. Sen jälkeen hyvillä mielillä kotia.




Jos mieli on harmaa ja kotikin tuntuu ankealta niin kimppu kukkia piristää sekä mieltä että kotia. Kotiin tullessani otin noista tulppaaneista kuvat, että tekin pääsisitte nauttimaan niiden ihanista väreistä, ne on kuin terapiaa...






                                                        "Lumen keskeltä nousi
                                                         punainen tulppaani
                                                        kevään varovainen herätys
                                                        Rakkaus yhtä ihmeellinen
                                                        kuin raunioilla kasvava puu
                                                        pyhässä vihreydessään
                                                        jonka jokainen lehti
                                                        kertoo totuuden
                                                       elämästä
                                                       kajahtaen lauluun elämän
                                                       perustarkoituksesta

                                                      Rakkaudesta "





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti