lauantai 24. maaliskuuta 2012

No niin tästä se nyt lähtee uusi ihana blogini, joka on ihan omani <3 Olen monia ihania blogeja seurannut ja nyt yksi haaveistani on toteutunut.
Pelkäsin tämän perustamisen olevan vaikeaa...no pari kertaa piti uusiks ottaa, mutta jotain sain silti aikaiseksi ja tulen tätä myös myöhemminkin "parantamaan"

Käyn viikonloppuisin kirpparilla, jonne herään ihan hullun aikaisin, mutta "aikainen lintuhan saa madon"
Laitan blogiini kuvia kirppislöydöistäni. Kaikkia ostoksiani en todellakaan ala kuvaamaan, mutta ne kauneimmat ja ihanimmat.




Nämä ihanat käsintehdyt luistimet ostin tänään ja maksoi vain 2 euroa.



  
 Tämä valokuvankehys on hellyttävä. Siinä on mustavalkoinen postikortti, jossa lapset istuvat tiiviisti vierekkäin.
Mustavalkoiset kuvat ovat kauniita ja samoin seepian väriset, eli ruskeat.
Kävin mummini ja pappani luona tällä viikolla ja esittelin heille valokuva- albumiani ja huomasin, että heihinkin vetosi eniten ne mustavalkoiset ja seepia kuvat.                   

Heidän nuoruudessaan, kun ei värikuvia ollut olemassakaan. Mummin ja Papan luona on aina ihana käydä. Tuntuu kuin aika pysähtyisi,  kun menee sisään. Siellä kahvitellaan, herkutellaan ja aina pelataan korttia. Vaihdetaan aina kuulumisia tai oikeastaan koko suvun kuulumisia. Isovanhemmat ovat suuri rikkaus, enkä edes halua ajatella että joskus heitä ei enään olekkaan....
Välillä pitää vain pysähtyä ja miettiä mikä on tässä elämässä tärkeää ja edetä sen mukaan.
Mutta kylläpä mustavalkoiset kuvat ovat kauniita :)



2 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogimaailmaan, kauniilta näyttää, ihania kuvia...

    VastaaPoista
  2. Siskohanne kiitos :) Tarkoitukseni onkin jakaa kanssanne kauniita kuvia ja iloista mieltä :) vaikka eihän aina niin iloinen voi ollakkaan, vai voiko? Täällä saa kaikki jakaa kommentteja ja mielipiteitään vapaasti.

    VastaaPoista