tiistai 27. maaliskuuta 2012

AURINKOINEN, IHANA TIISTAI PÄIVÄ....

Lötköttelen tässä sohvalla ja kerron teille päivästä tästä.
Nukuin huonosti viimeyön. Heräsin yöllä kipuihin, kun olin nostanut tämän leikatun käteni päänpäälle ihme asentoon ja nyt sitä mokomaa on särkenyt kokopäivän.

Kävin äitini kanssa kahvilla Malmilla. Rakastan kahviloita voisin istua vaikka jokapäivä kahviloissa ja herkutella  munkkipossua. Olenkin sitä mieltä, että elämästä pitää nauttia. Kerrankos täällä eletään niin nautitaan siitä :)
Odotan jo kovasti, että kesä tulisi ja pääsisi mökille Kivinokkaan. 
Maijan kahvilasta saa niiiin parhaat munkit <3  Niitä me syödään jokapäivä samalla kun nautitaan auringosta ja lämmöstä.
Maijalla on aina kesäisin lampaita ja kanoja, niitä on ihana seurata. Viime kesänä oli minkki käynyt nappaamassa suihinsa niitä kanoja ja yksi oli pelastunut uimalla. Siitä tuli kuuluisa kana joka sai nimekseen Lotta Svärd. Sitä oltiin käyty kuvaamassa lehtiinkin :D Nyt tuli kamala ikävä kesää ja mökille, voi kääääk :D





Kivinokassa on jokakesä ympäristötaidenäyttely, jossa taiteilijat tekevät metsään erilaisia taideteoksia. Niitä on kiva käydä katsomassa ja joka kesä ne on erilaisia.
Laitankin niistä muutaman kuvan, mutta niitä on siis enemmänkin. Kivinokan kohtalo on jatkuvasti vaakalaudalla. Sinne kaavaillaan asuinaluetta, minkä toteutuminen olisi aivan kamalaa.
Ihminen etääntyy jatkuvasti enemmän ja enemmän luonnosta. Kohta kaupunkilaiset vieraantuvat täysin luonnosta, metsistä, jos kaikki rakennetaan.
 Jos Kivinokka rakennetaan asuinalueeksi niin rikkaat siitä hyötyvät, he saisivat prameat merinäköala asunnot, pöh !!! sanon minä. Pieni ja keskituloisilla ei olisi siellä varaa asua.
Onko teistä lukijoista kukaan käynyt/ ihastunut Kivinokkaan?






 No niin taas tässä kävi näin....juttuni saa siivet selkäänsä ja lähtee ihan omille teilleen ja kaikki lähti liikkeelle siitä munkista :D
Jokatapauksessa, kuten kirjoituksestakin käy ilmi niin kovasti tässä kesää odotellaan ja sitä että pääsee mökille.

Hei ennen kuin lopetan niin näytän kuinka hienoja pääsiäiskortteja eilen illalla tein ja oli todella helppo tehdä.
Ostin Tiimarista valmiita kaksiosaisia korttipohjia ja kuoret 5kpl / 3,50e.
Kirpparilta ostin servettejä 1e ja servettilakkaa 3e.
Servettilakkaa saa askarteluliikkeistä ja maksaa n.8- 9 e ja on todella riittoisa. Lakalla kiinnitin servetin korttiin, helppoa kuin heinänteko :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti